Проект за вилно селище Копривщица 2077 Koprivshtitsa, Bulgaria
Публикувано на ноември 30, 2015 / 4222
Цена : EUR 100,000
действие : Продава
Местоположение : Област София
Площ : 8123 м2

Проект за вилно селище Копривщица

Проект за вилно селище Копривщица представлява земеделска земя – 8, 123 м2 в процедура за смяна на статут. Налични са и приложени към това представяне разрешително за смяна на статут с предназначение СЕЛИЩЕ ЗА СТАРИ ХОРА.
Намира се на около 1 км от южния вход на гр. Копривщица, между път от републиканската пътна мрежа 3885.13.5 и местен път 3885.13.51 с твърда настилка.
Парцел с разрешение за ПУП,  готови идейни проекти. Предвижда се застрояване  на еднофамилни къщи или комплекс , застрояване 40%, кинт 1,2, ЗП – 3200м2,  РЗП – 9600м2
Имотът е разположен в живописна местност, в непосредствена близост до град – музей Копривщица и е с добра комуникация. Видим е от главния път Копривщица – Пловдив. Същевременно за него не важат регулациите на Национален институт за недвижимо културно наследство.

Предпоставки и предимства на проекта:

  1. Мекият подбалкански климат
  2. Сравнително малката надморска височина
  3. Близост до минерални извори – гр.Стрелча(около 10 км )
  4. Архитектурната културно – историческа среда, липса на активен транспортен трафик, добра комуникация с градовете – София. Пловдив, Пазарджик, удобна връзка с Бургас и черноморието
  5. Близост до уникални архиелогически и етнографски забележителности – долината на Тракийските царе, гробниците Казанлък, Старосел. Новото и вероятно сензационно откритие Смиловене – Обект от национално и световно значение, намиращ се в Същинска Средна гора, между градовете Стрелча и Копривщица, в район, изобилстващ от мегалитни скални светилища и крепости. Изграден от добре изсечени и огладени квадри, напаснати перфектно една с друга. Начин на строеж, който много напомня мегалитните градежи в Южна Америка.
  6. Предпоставки за еко – туризъм, конен туризъм, екстремни спортове
  7. Очаквано изграждане на ски – писта Копривщица, изграждане на транспортно-въжена лифтова линия към вр. Богдан и изграждането на ски и сноуборд писта. Проектът е стартиран.

За повече информация и оглед моля свържете с нас чрез контакт формата или на телефон 00359877995685 Снежина Спасова

Особености
За промишлени цели
Барбекю
Кабелна телевизия
Интернет
ТЕЦ
Газифициран
Ограден
Камина
Джакузи
Паркинг
Басейн
Веранда
Изглед море
Изглед планина
Изглед парк
За жилищни цели
С изолация
Ново стройтелство
Панел
Ток
Вода
Дай оценка
Все още няма оценки, защо не дадеш първата?
Оцени с 1 до 5 звезди
:
Comments

Comments are closed here.

Подобни Обяви