Продава парцел в Секирово Раковски кв. Секирово, България
Публикувано на ноември 30, 2015 / 10962
Цена : EUR 690,000
действие : Продава
Местоположение : Област Пловдив
Площ : 12579 м2

Продава парцел в Секирово Раковски

Продава парцел в Секирово Раковски – представлява комплекс от производствени сгради, и дворно място с площ от 12 579 кв.м., в град Раковски,

1. СПОМАГАТЕЛЕН КОРПУС – АДМИНИСТРАЦИЯ.

Сградата е масивна, монолитна, едноетажна. Покривът е стоманобетонов с покривна хидроизолация. Сградата е с тухлени стени, външно и вътрешно измазани. Дограмата е дървена с  остъклени прозорци, вратите са дървени.

Състои се от четири канцеларии и коридор. Прокарани са ел.инсталация и водопровод. Застроената площ е 90.00 кв.м.

2. СПОМАГАТЕЛЕН КОРПУС – РАБОТИЛНИЦИ.

Сградата е масивна, монолитна, едноетажна. Покривът е дървен, покрит с керемиди. Сградата е с тухлени стени, външно неизмазани, вътрешно измазани. Изпълнена е стоманобетонова конструкция – колони и греди.

Дограмата е: прозорци дървени остъклени на канцелариите и метални остъклени на работните помещения, врати дървени.

Състои се от канцеларии, санитарен възел, умивалня с баня, шлосерно и 5 работни помещения. Подова настилка е бетон, стени и таван постна боя, блажна боя. Прокарани са ел.инсталация и водопровод. Застроената площ е 603.00 кв.м.

3. ПОМЕЩЕНИЕ ЗА ВЪЗДУХОНАГРЕВАТЕЛ.

Сградата е едноетажна с дървен покрив, покрит с вълнообразни етернитови плоскости. Стените са тухлени, външно и вътрешно неизмазани.

Дограма не е монтирана. Състои се от едно помещение. Не са прокарани ел.инсталация и водопровод. Застроената площ е 5.13 кв.м.

4. ТОПЛОЦЕНТРАЛА (Незавършено строителство).
Сградата е масивна, едноетажна, със стоманобетонова сглобяема конструкция. Сградата е незавършена.

Изпълнени са стоманобетоновите фундаменти, стоманобетонови колони и греди. Осовите разстояния са през 6.00 м, като в едната посока има реализирани 5 оси (4 междуосови разстояния), а в другата 3 оси (2 междуосови разстояния).  Застроената площ е 306.25 кв.м.

5. ВЪНШЕН СКЛАД.
Сградата е едноетажна със стоманена конструкция – стоманени колони през 3.00 м. осово разстояние и стоманени греди на покрива. Основите са бетонови.

Покривът е покрит с вълнообразни азбестоциментови плоскости. Външно склада е ограден от трите страни с оградна мрежа, а четвъртата стена е тази на производственото хале.

Подовата настилка е бетон. Не са прокарани ел.инсталация и водопровод. Застроената площ е 276.90 кв.м.

6.  СКЛАД.
Сградата е едноетажна със стоманена конструкция – стоманени колони и стоманени греди на покрива. Основите са бетонови. Покривът е покрит с профилна ламарина.

Външно склада е ограден от трите страни с профилна ламарина, а четвъртата стена е тази на производственото хале. Подовата настилка е бетон. Не са прокарани ел.инсталация и водопровод. Застроената площ е 34.00 кв.м.

7. ПАРОКОТЕЛНО.

Сградата е едноетажна, масивна. Покривът е със стоманобетонова плоча, с покривна хидроизолация. Стените са тухлени, външно измазани, вътрешно неизмазани.

Дограма не е монтирана. Състои се от едно помещение. Не са прокарани ел.инсталация и водопровод. Застроената площ е 22.40 кв.м.

8. ПРОИЗВОДСТВЕНО ХАЛЕ.
Сградата е масивна, едноетажна, със стоманена носеща конструкция – стоманени колони и стоманени ферми. Сградата е завършена. Конструкцията е в добро състояние.Изпълнени са стоманобетоновите фундаменти. Ограждащите стени са тухлени с дебелина 50 см., измазани от двете страни.

По фасадата са изпълнени метални прозорци, остъклени. Вратите са метални. Покривът е метална конструкция, покрит е с профилна ламарина, като от вътрешна страна е изпълнена обшивка с фазерни плоскости.

Изпълнена е подова настилка от бетон, стените са боядисани. Халето е едно помещение, като в крайната ос с леки преградни стени от ламарина са отделени помещения за канцеларии. Изпълнена е ел.инсталация. Застроената площ е 720.00 кв.м.

9. ПРОИЗВОДСТВЕН КОРПУС – НЕЗАВЪРШЕНО СТРОИТЕЛСТВО.
Сградата е масивна едно- и двуетажна, със стоманена носеща конструкция – стоманени колони и стоманени ферми. Изпълнени са метални противоветрови връзки. Сградата не е завършена.

Изпълнени са стоманобетоновите фундаменти. Ограждащите стени са фасадни стоманобетонови панели, неизмазани от двете страни. В горната част са монтирани фасадни сандвич панели. Прозоречните панели – СЕП са остъклени.

Вратите не са монтирани. Покривът е метална конструкция, покрита със сандвич панели “Соматерм”. Не довършено покривното отводняване. Изпълнена е подова настилка от бетон, стените не са боядисани.

В пространството на корпуса е изпълнена двуетажна масивна част. Конструкцията на тази част е монолитна с бетонови основи, стоманобетонови колони, греди, плочи,стълбище, тухлени стени.

Стените не са измазани. Не са монтирани врати и прозорци. Не са прокарани инсталации. Тази част е с размери 6,00 м х 9.00 м. До тази част е изпълнена със стоманена конструкция второ ниво на помещение с размери 6.00 м. х 9.00 м., което е без оградни стени на първо и второ ниво.

Корпусът в останалата си част е разделен на отделни помещения чрез преградни стени от метална конструкция и екструдирани панели. Изпълнена е частично ел.инсталация и отоплителна инсталация. Застроената площ е 2646.25 кв.м.

10. НАВЕС ЗА АВТОМОБИЛИ.

11. КПП (ПОРТИЕРНА).
Застроената площ е 18.00 кв.м.

Цената не включва ДДС

 

 

 

Особености
За промишлени цели
Барбекю
Кабелна телевизия
Интернет
ТЕЦ
Газифициран
Ограден
Камина
Джакузи
Паркинг
Басейн
Веранда
Изглед море
Изглед планина
Изглед парк
За жилищни цели
С изолация
Ново стройтелство
Панел
Ток
Вода
Дай оценка
5
Общо Точки 1 REVIEW
:
Оцени с 1 до 5 звезди
:
Comments

Comments are closed here.

Подобни Обяви