Продава бар в Флагман Слънчев Бряг Слънчев бряг България
Публикувано на декември 26, 2015 / 4882
Цена : EUR 44,000
действие : Продава
вид : Бар
Местоположение : Област Бургас
Баня : 1
Площ : 75 м2
Етаж : 0
Година на построяване : 2016

Продава бар в Флагман Слънчев Бряг

Продава бар в Флагман Слънчев Бряг. Намира се на партерен етаж с площ от 74,95 м2, от тях чиста застроена площ 63,39 м2 и общи части 11,56 м2. Комплекс Флагман в Слънчев Бряг е комплекс от затворен тип и разполага възможност за настаняване на общо

бар-флагман

400 човека, които са потенциални клиенти за предлагане на изхранване – закуска, обяд, вечеря. Освен това може да се разчита и на превличане на клиенти от съседните комплекси. Възможност да работи и като ресторант. Има гледка към басейна и е подходящ за дневен коктейл бар. Степента на завършатане е до ключ. Към момента сградата има заверен Акт 14.

Курортен комплекс Слънчев бряг е най-големият курортен комплекс на Българското Черноморско крайбрежие. Той е разположен в красив залив, който в южната си част граничи с град Несебър – уникален исторически паметник на българската култура, а северната част на комплекса достига до южните склонове на Стара планина. Това необикновено съчетание на море с планина създава изключително добри климатични условия за отдих и туризъм през цялата година. Средната месечна температура на въздуха през активния туристически сезон не надвишава 25-26 градуса, а средната месечна влажност се изменя в границите 60-65 на сто. Периодът юни-септември се характеризира с минимален брой 3-4 мрачни дни месечно и максимален брой  20-25  ясни дни. Слънчев бряг е място с изключително благоприятен за отдих и туризъм климат, при продължителност на активния туристически сезон – над 6 месеца годишно. За любителите на спорта Слънчев бряг предлага тенискортове, баскетболни и волейболни игрища, миниголф, велосипеди, както и гребни и платноходни лодки, скутери, водни ски, водни колела, воден парашут и др. Създадена е и конна база с добре обяздени коне и подготвени инстуктори по езда. Организират се екскурзии по земя, море и въздух, в които са включени интересни туристически маршрути до различни паметници на българската култура.

За повече информация и огледи моля свържете с нас чрез контакт формата или на посочения телефон.

[table id=3 /]

Особености
За промишлени цели
Барбекю
Кабелна телевизия
Интернет
ТЕЦ
Газифициран
Ограден
Камина
Джакузи
Паркинг
Басейн
Веранда
Изглед море
Изглед планина
Изглед парк
За жилищни цели
С изолация
Ново стройтелство
Панел
Ток
Вода
Дай оценка
Все още няма оценки, защо не дадеш първата?
Оцени с 1 до 5 звезди
:
Comments

Comments are closed here.

Подобни Обяви