Продавам парцел Войсил 4203 Войсил, България
Публикувано на ноември 30, 2015 / 16262
Цена : EUR 242,000
действие : Продава
Местоположение : Област Пловдив
Площ : 21529 м2

Продавам парцел Войсил

Продавам парцел Войсил УПИ – 21800 м2 в близост до всички комуникации – ток, вода – становища на ЕВН и ВиК за присъединяване. Достъпът  до парцела е по изцяло асфалтиран път. Парцелът е подходящ за изграждане на производствени мощности или логистика.

Стратегическо местоположение – близост до Пловдив, автомагистрала Тракия, индустриална зона Радиново, лице на два пътя. Предвижда се устройствена зона Пп. В Бенковски има товарна жп гара, която може да се използва за превод на товари по жп линия. Възможно финансиране по европрограми период 2014-2020.2015-11-11-13.33.20

Войсил териториално попада в община Марица. Отрасловата структура на промишлеността в Община Марица е разнообразна: хранително-вкусова, машиностроителна, металорежеща, дървообработваща, химическа, трикотажна и други. Предприятията са изцяло частни. Инвестициите в последните години надхвърлят 1 милиард лева. Регистрирани са над 4000 стопански субекта. Най-големите предприятия са изградени на “зелена поляна”.

Териториално промишлеността се развива извън населените места. Терените на бившите стопански дворове 2380 дка са в основата на новите „стопански зони“ на общината поради относителната си обезпеченост с техническа инфраструктура, добри транспортни връзки и по – опростени процедури в инвестиционното проектиране. Към тях естествено са се присъединили и терени от смяна функционалното предназначение на земеделски земи за стопански дейности. Близостта на областния град Пловдив прави изключително бурен процесът на разрастване на стопанските зони. Доброто географско положение на територията дава бързи транспортни връзки до пазарите. По размер на чуждестранни инвестиции (около 30000 лв/жител) община „Марица“ е на първо място в страната.
Сградният фонд на промишлените предприятия е нов, техниката почти навсякъде е съвременна.

За повече информация и оглед моля свържете с нас чрез контакт формата или на посочения телефон.

Особености
За промишлени цели
Барбекю
Кабелна телевизия
Интернет
ТЕЦ
Газифициран
Ограден
Камина
Джакузи
Паркинг
Басейн
Веранда
Изглед море
Изглед планина
Изглед парк
За жилищни цели
С изолация
Ново стройтелство
Панел
Ток
Вода
Дай оценка
Все още няма оценки, защо не дадеш първата?
Оцени с 1 до 5 звезди
:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Подобни Обяви