Парцел в Равнища 4106 Дедово, България
Публикувано на март 8, 2016 / 13805
Цена : EUR 92,000
действие : Продава
Местоположение : Област Пловдив
Площ : 4600 м2

Парцел в Равнища

parcel-ravnishta6

Парцел в Равнища

Парцел в Равнища за продажба. Имотът е с площ от 4600 м2 и е част от горски фонд с начин трайно предназначение залесена територия  с иглолистни и широколистни дървета. Предстой промяна на предначначението и изваждането му от горски фонд.

Местоположение: намира се на 27 км от Пловдив във вилна зона Равнища, над Дедово, на 150 метра от Фабрика за храна и танци по пътя за Бойково на надморска височина от 1300 метра.

В момента в имота има малка вила, която подлежи на събаряне, но е присъединена към ел. мрежата и има партида към ЕВН. Чистата природа и свежия въздух правят имота подходящ за построяването на няколко вили или къщи за гости. Има малка денивелация и може да се терасира.

Достъпа до имота е целогошен по изцяло асфалтиран път. Района вече в разпознаваем като туристическа дестинация и в близост се намират хижа Равнища и много други по-малки вили и къщи.
Вилна зона Равнища се намира в планинска климатична област, като климатът е мек, с прохладно лято и стравнително мека зима с много сняг. Разположението и е такова, че е защитена от силни, студени ветрове.

Подходяща е за малки деца и хора с астматични и белодробни проблеми. Според европейски проучвания въздухът в района на село Бойково, Дедево и Равнища е един от най-чистите в цяла Европа, като само на още 2 места в Европа има подобно качество на въздухa.

За повече информация или огледи моля свържете с нас чрез контакт формата или на посочения телефон.

 

 

 

 

 

Особености
За промишлени цели
Барбекю
Кабелна телевизия
Интернет
ТЕЦ
Газифициран
Ограден
Камина
Джакузи
Паркинг
Басейн
Веранда
Изглед море
Изглед планина
Изглед парк
За жилищни цели
С изолация
Ново стройтелство
Панел
Ток
Вода
Дай оценка
Все още няма оценки, защо не дадеш първата?
Оцени с 1 до 5 звезди
:
Comments

Comments are closed here.

Подобни Обяви