Офис под наем Пловдив ул. „Пролет“, 4000 Пловдив, България
Публикувано на януари 14, 2016 / 5716
Цена : EUR 2,200 /месец
действие : Под наем
вид : Офис
Местоположение : Област Пловдив
Условие : НАЕТ
Площ : 416 м2
Етаж : 0

Офис под наем Пловдив

Офис под наем Пловдив – намира се в идеален център на град Пловдив, близо до Главната, Джумая джамия, Римския стадион. Офисът се състой от три нива – сутерен, партер и терасовиден етаж – галерия. Сутеренът е 90 м2 разделен на две помещения, има две блиндирани врати.

Партера е 226 м2 с височина около 4,5 метра, високи прозорци, под – гранит и теракота, стени на шпакловка боядисани с латекс, окачен таван. От партера чрез вита се стига до галерията – 90 м2 площ. Тя се състой от две помещения, подходящи за офиси. Всички помещения са климатизирани – 4 колонни климатика. Офисът е подходящ както за банков офис с какъвто статут разполага и отговаря на всички изисквания за банков офис, така и статута му може да бъде променен за други цели. Възможно е разделянето и обособяването на три отделни по-малки офиса с два отделни самостоятелни входа – едно . Евентуално предназначение може да бъде за детски парти център, ресторант, денонощен трезор. На партера има три тоалетни.

Сутерена заедно с галерията е подходящ за денонощен трезор – помещението е изградено, така че да отговаря за всички изисквания за тази дейност тъй като вече е бил лицензиран за банков офис. Към офиса има и двор – градина с площ от 155 м2. Възможно е осигуряването на 4 паркоместа.
Офисът има идеално местоположение – улиците Христо Г. Данов, Антим 1-ви и Главната са оживени с интензивен пътникопоток, което гарантира много потенциални клиенти.

За повече информация и огледи моля свържете с нас чрез контакт формата или на посочения телефон.

ОТДАДЕН ПОД НАЕМ!!!

Особености
За промишлени цели
Барбекю
Кабелна телевизия
Интернет
ТЕЦ
Газифициран
Ограден
Камина
Джакузи
Паркинг
Басейн
Веранда
Изглед море
Изглед планина
Изглед парк
За жилищни цели
С изолация
Ново стройтелство
Панел
Ток
Вода
Дай оценка
Все още няма оценки, защо не дадеш първата?
Оцени с 1 до 5 звезди
:
Comments

Comments are closed here.

Подобни Обяви