Екипът на МАПЕА mapea.eu ви предлага следните услуги:

Вие имате имот, който желаете да продадете? Тогава се свържете с нас чрез контактната форма или се обадете по посочения телефон. Ние ще се направим оглед на имота и ще изготвим оферта за продажба.

Търсите да закупите имот? Моля разгледайте всички обяви и оферти за имоти продава. Ако  не намирате точния имот, моля свържете с нас на 0878215191 и подайте повече информация за търсения от вас имот, за да намерим и предложим повече оферти, отговаряи на вашите критерий на търсене.

Ако имате имот, който желаете да отдадете под наем можете да се свържете с нас чрез контактната форма или на посочения по-горе телефон 0878215191. Ние ще направим оглед на имота и ще изготвим оферта за отдаване под наем. Искате да немете имот?

Моля разгледайте всички оферти и обяви за имоти под наем. Ако не намирате точния имот, моля свържете с нас и подайте повече информация за желания от вас имот, за да ви предложим оферти, който да отговарят на вашите критетий на търсене.

Имате идея за стройтелство и се нуждаете от изготвянето на проекти – частично или пълно проектиране, промяна предназначението на земеделска земя, геодизическо заснемане – можете да се свържете с нас чрез контакт формата или на телефон 0877995685

Апартаменти, къщи вили под наем за вечер или две, за кратки наеми. Имотите са в България, Гърция, Турция и Македония. Моля вижте всички обяви и оферти за кратък наем.

ПУБЛИКУВАЙ НОВА ОБЯВА –

можете сами да продадете или дадете под наем своя имот като публикувате обява в сайта на mapea.eu чрез бутона   + Публикувай нова обява   . Преди това трябва или да се регистрирате или да се впишете с регистрацията си във Фейсбук или Туйтър.