Комплекс Томов Плаза

Комплекс Томов Плаза

Комплекс Томов Плаза

най-новия и модерен жилищен комплекс на Пловдив

Вземи 1% отстъпка – виж как – позвъни на 0878215191

Жилищен комплекс с търговски обекти и хотелска част „Томов Плаза“ e модерна жилищна сграда със съвременна визия и изчистени архитектурни детайли. Комплексът е разработен според най-­високите стандарти на строителство, съчетавайки удобство, функционалност и от лична локация, а завършеният проект е съобразен с характера на за обикалящата градска среда. С галещи окото фасадни орнаменти, изчистени форми и богато озеленена градина с подбра на растителност, ТОМОВ ПЛАЗА е бленувано място за живеене. Комплексът предоставя спокойна семейна атмосфера, която може да задоволи нуждата от балансирана отмора.

Томов Плаза
Томов Плаза

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Комплекс ТОМОВ ПЛАЗА е разположен върху парцел с площ 13 633 квадратни метра на изключително комуникативно място ­ кръстовището на булевард „Асеновградско шосе“ и булевард „Освобождение“ (бившия магазин „Мебелна къща“). На входно­изходната артерия за градовете Асеновград, Смолян, Кърджали, Хасково и целите Родопи. В един от най-­бързо развиващите се райони на Пловдив, а именно квартал „Тракия“, само на броени
минути от центъра на града. Комплексът е разположен на място с отлично развита инфраструктура, което позволява лесен достъп до всяка точка на град Пловдив.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЕКТА

Проектът е с разгъната застроена площ 74 000 квадратни метра и включва 554 апартамента с различни квадратури, търговски обекти, хотелска част и подземен паркинг на две нива.
Състои се от девет отделни жилищни сгради (A, B, C, D, E ,F, G, H, I) , разположени в П-­образна форма, които образуват затворено вътрешно богато озеленено парково пространство с ограничен достъп. Всяка от сградите разполага с търговски обекти на партерно ниво. На ъгъла между двата булеварда е разположена най­-високата секция „A“ със шестнадесет етажа, като постепенно на юг етажността намалява и достига до десет етажа при сгради E, F , G, H и I. На всеки етаж има разположени от 3 до 6 броя апартаменти с различни квадратури:
• студиа с площ от 30 до 46 кв.м.;
• апартаменти с една спалня с площ от 55 до 80 кв.м.;
• апартаменти с две спални с площ от 86 до 110 кв.м.;
• апартаменти с три спални с площ от 110 кв.м.
• 700 паркоместа в подземен паркинг на две нива и в открит паркинг

ТЪРГОВСКА ЧАСТ

В TOMOV PLAZA основният фокус са хората, които ще живеят, работят или прекарват част от свободното си време в комплекса. Затова и цялата концепция е насочена към създаване на среда, която предразполага всички ползватели и посетители да се чувстват уютно и комфортно и умело да бъдат съчетавани работа, развлечения, спорт и почивка. На Ваше разположение на партерен етаж в комплекса са разположени търговски обекти ­ супермаркет на доказана верига, мебелен магазин, аптека, дрогерия, банка, Bar&Dinner на популярна верига, ресторант, сладкарница, детски център и занималня, фитнес със зала за танци и йога, салон за фризьорство, козметика и масажи, химическо чистене, офиси и т.н., които ще посрещнат всичките Ви индивидуални нужди. Идеята е в тези търговски обекти живущите и посетителите бързо и лесно да намерят най­-важ­ните стоки и услуги в забързаното ежедневие. Осигурено е свободно паркиране пред всички търговски обекти на паркинг с 200 паркоместа с контрол на достъпа.

ВНИМАНИЕ КЪМ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ

Основен приоритет в проекта на сградата е наличието на естествена светлина във всеки апартамент. Характерните за съвременното строителство прави форми създават усещане за функционалност и удобство. Голямо разнообразие от апартаменти и студиа с различни квадратури от 30 до 110 кв.м. Функционални етажни разпределения, които могат да бъдат адаптирани към изискванията на клиента. Разнообразие от офиси, търговски, развлекателни и спортни
обекти, разположени на партерен етаж в комплекса. Осигурено паркомясто към всеки апартамент. TOMOV PLAZA ви предлага 700 паркоместа разпределени в подземен и надземен паркинг. Озеленен двор с площ 3165 квадратни метра, който включва зони за отдих, детска площадка и открит фитнес. Озеленяването на вътрешна та част на комплекса, както и на периферните площи е разработе но в специален проект, който осигурява неповторима паркова среда, предразполагаща към разход ки, релаксация, спорт и игри.

АРХИТЕКТУРА

TOMOV PLAZA е проектиран от архитектурно студио „ПроАрх“ ЕООД на архитектите Едвард и Маргарита Христови.
Сградите са много прецизно ситуирани спрямо мястото, изложението и посоките с цел да се постигнат максимално светли жилища. Фасадите са облечени с HPL в цвят, еталбонд със силикатна мазилка, като на места са поставени ефирни конструкции от метални плетки, чийто декоративен ефект, чрез игра на светлина и сенки допълва излъчването на цялата сграда.
Завършеност и техническа информация
Техническото изпълнение на комплекса е с най-качествените съвременни системи и материали, гарантиращи комфорт, сигурност на обитаване, ниски експлоатационни разходи, дълъг живот на сградите и устойчива във времето естетика.


• Зидария с керамични тухли WIENERBERGER
• Подове- шлайфан бетон
• Стени и тавани – машинна гипсова мазилка Baumit
• Електро инсталация с ключове и контакти Legrand
• Видео-домофонна система
• Оптичен кабел за интернет и ТВ във всеки апартамент
• Петкамерна PVC дограма със стълопакет.
• Външни метални блиндирани врати.
• Фасада – BAUMIT топлоизолационна система 10 см. в комбинация с композитен материал, HPL или еталбонд
• Покрив – хидро – и топлоизолационна система GENERAL –Италия;
Общи части в TOMOV PLAZA
Входно фоайе, етажни площадки и стълбища с подова настилка от гранитогрес, дискретно вградено осветление. Стени – боядисани с латексово покритие.
Високоскоростни, високотехнологични асансьори ORONA – Испания.
Пожарогасителна инсталация в подземен паркинг.
24 часова жива охрана и система за контрол на достъпа с индивидуален чип за входа на сградата
Система за видеонаблюдение на вътрешните части и периферията на комплекса чрез 36 камери

Вижте наличност и свободни апартаменти в Комплекс Томов Плаза.

май 2, 2019 / от / във

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Категории
Последни публикации
Последни коментари
    Последно от Twitter