Как да кача обява

Как да кача обява

Как да кача обява?

Как да кача обява? – лесно като 1, 2, 3.

За да качите нова обява на сайта първо трябва да се впишете с вашето потребителско име и парола.

1. Впишете се с вашето потребителско име

(username) и парола като натиснете върху ВПИСВАНЕ или РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, за да създадете вашият потребителски акаунт.
Ако ви е омръзнало да се регистрирате във всеки нов сайт – за коли, за компютри, за дрехи … и да се налага да помните за всеки един от тях своето потребителско име и парола. Ние ви предлагаме алтернативно на това, без регистрация да се впишете на в mapea.eu като използвате потребителското си име за влизане във facebook, twitter или google +.  Можете също така и да натиснете бутона +ДОБАВИ НОВА ОБЯВА след като отново ще трябва да се впишете, за да добавите нова обява.

2. След като се впишете в потребителския профил натиснете ДОБАВИ ОБЯВА

попълнете необходимите данни за имота. СТАТУС (под наем или продава), Изберете заглавия на обявата, Посочете вид на имота, ОСОБЕНОСТИ (изберете всичко, което отговаря за имота), ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ (изберете областта, в която се намира имота). АДРЕС (напишете адреса на имот, ако има такъв.
Веднага след като започнете да пишете полето ще ви подскаже като допълни това което сте започнали да пишете и също ще ви даде предложения, изберете адреса. Алтернативно на това, ако знаете точните координати на имота – географска дължина и ширина, можете да ги добавите в съответните полета). КАЧИ СНИМКА (натисни да избереш снимки), отбележи че си съгласен с общите условия, накрая за да изпратите обявата натиснете ДОБАВИ ОБЯВА.

3. Вие вече изпратихте вашата обява и можете да я видите в Моя Акаунт  > Моите обяви.

Тя все още не се показва на сайта. Моля натиснете върху бутона ПЛАТИ, за да извършите плащане за обявата.
Плащането се извършва с PAYPAL или банкова карта. Цената на една обява е 3 евро, а валидността е 30 дни. Можете да изберете и опцията повтарящо се плащане. Така системата ще ви напомня с имейл съобщение, кога изтича валидността на обявата и ще ви помогне. Ако желаете да платите за нов период на валидност от 30 дни. Плащането е сигурно и безопасно, тъй като се извършва на сайта на PAYPAL. След като извършите плащането обявата ще бъде вече видима на сайта. Като алтернативен начин на плащане можете да изберете и плащане с обикновен банков превод. Моля не забравяйте да посочите номера на обявата в основанието за плащане.

Качи нова обява – тук

ноември 24, 2015 / от / във

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Категории
Последни публикации
Последни коментари
Последно от Twitter