Имоти на карта

Имоти на карта

Имоти на карта – как да търся?  Кои са най-важните критерий за покупка или наем на недвижим имот – апартамент, къща, ресторант, други? На първо място е местоположението, на второ място местоположение и на трето по важност критерий е …. местоположение. Точно така най-важния критерий е местоположението.

Счита се, че фразата местоположение, местоположение, местоположение за пръв път се използва в сферата на недвижите имоти от англиския магнат, собственик на една от най-големите английски фирми за недвижими имоти, Харолд Самюел.

Именно затова mapea.eu предлага възможността да се търси имота, който ви интересува на картата на гугъл. Освен местоположението или точния адрес на имота имате възможност да видите каква има наоколо – инфраструктура, училища, детски градини, спирки на метрото  и много друга важна информация.

Навигация

Освен това можете да се възползвате от опцията да изчислите разстоянието и маршрута от имота, които разглеждате до посочен от вас адрес – много ценна информация, която можете да получите само с няколко клика. Вижте  видеото по-долу, за да видите как можете да търсите имоти и тяхното местоположение на сайта на mapea.eu.

Видео – как да търся имот на www.mapea.eu

декември 17, 2015 / от / във

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Категории
Последни публикации
Последни коментари
Последно от Twitter